58è Congrés del Morop 2011

Us voldria informar com a amic, Membre de la Junta de la FCAF i Secretari de la FCAF, que d’acord amb la sol-licitud de la Federació , es va demanar al darrer Congrés del Morop a Suïssa la celebració al nostre país del Congres per el 2011, el qual ha set acceptat per la seva direcció.

Durant les Festes Majors d’Esplugues del Setembre, i aprofitant que al Tren Tripulat varen assistir el Regidor de Cultura i l’Alcaldessa, es va informar d’aquest fet i la repercussió que podria tindre per Esplugues que el Gruix del Congrés es fes a Esplugues.

Com que teníem pendent una reunió amb l’Ajuntament per parlar del local del carrer Montserrat, per tal de compartir-lo amb la FCAF com a seu social, varem aprofitar aquestes visites per insistir.

El resultat va ser que el passat dia 8, ens varem reunir amb el Regidor de Cultura Sr. Eduard Sanz, i creiem que el resultat va ser positiu, ja que es va comprometre a donar resposta a la Carta de la FCAF, sol?licitant compartir seu amb l’AMFE, i a donar suport logístic i d’altres per tal que el Congrés sigui un èxit.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *