Imatge de complement

Cap de Semana am moduls

Un any mes, l’AMFE a participat e la trobada de Mòduls del Salo de Hobby. S’han muntat tres circuits de mòduls, El mes gran, mes de 100 metres, amb via doble analògica, un de mes de 60 metres en escala N, i per finalitzar un de 20 metres en escala HO digital amb via única.

L’afluència de públic ha set massiva, i hem comptat amb la presencia dels mitjans de comunicació (TV i revistes especialitzades)

Duran aquets tres dies, se han fet circular tot tipus de composicions, fen les delícies de grans i petits.

Així mateix, la locomotora a vapor tipus “Pacific-Liliput”, fabricada l’any 1928 per Krauss-Maffei a München (Alemanya) presidirà l’estand de la Federació al Saló del Hobby d’enguany.

Aquesta locomotora d?ample de via de 15 polzades (381 mm.) i 10 tones de pes, formava part d’un grup de 4 locomotores que van circular a l’Exposición Iberoamericana de Sevilla l’any 1929 i era del mateix tipus de les 3 locomotores que van circular a Barcelona al tren de l’Exposició Universal de l’any 1929.
Està en perfecte estat de marxa i es propietat de Ferrocarrils del Maresme, S.L. que l’han cedit per a la seva exhibició a la Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril a través de les gestions efectuades pel Centre de Modelisme Ferroviari de Sabadell i de l’Associació d’Amics del Tramvia d’Argentona

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *